fuckingfabulous.blogg.se

Fanny Danielssons Nagelblogg.

Finbesök

Publicerad 2013-02-21 09:59:06 i Allmänt,

Vid jul hade jag en liten flicka på besök. Det är min kusins dotter, och ofta när hon är här vill hon få sina naglar målade. Denna gång var inget undantag.
Hon får gå bananas och välja färger själv (fast hon vet inte vad färgerna heter) och sen sitter hon så snällt på golvet med händerna som en stjärna på en tidining. Efteråt är hon lite mer galen men man kan få henne att sitta still och blåsa på dem ett tag tills det blir tråkigt.
Jag fick henne till och med att göra värsta "nagelvisarposen"
Och nån minut efter detta blev jag nerbrottad.

Essence

Publicerad 2013-02-20 11:16:06 i Allmänt,

I de senaste inläggen har jag nämnt märket Essence och jag har insett att alla förmodligen inte vet vad det är för nåt märke.
Jag hittade det när jag var i Rom 2011. Och ännu en gång när jag var en kort sväng i Tyskland. Tyvärr kan man endast köpa detta märke fysiskt i affär, och det finns endast i Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien, Ungern, Slovenien, USA, Canada och Turkiet enligt deras storelocator iallafall!
De här lacken kostar endast 10-15 kronor så när du väl hittar dem är det bara att hamstra utan att det känns i plånboken alls. Jag räknade mina och fick det till 15 stycken. Och om vi säger att de kostade 10 kr styck så betalade jag 150 kr, lika mycket som ett Essie eller OPI lack skulle kosta så det är helt klart värt pengarna!
De har alltid massa olika lack att välja mellan, och olika färger som följer trenderna och man kan inte klaga på kvaliten alls. Om du finner dem när du är utomlands, KÖP. 
 
 
Här är alla mina lack, jag kommer nog hinna nämna och visa några av dem på innan pa100 tar slut.
 
 

Cotton Candy + Stormy Seafoam

Publicerad 2013-02-19 10:32:00 i Allmänt,

När jag just hittat Killercolours blogg, så skrev hon nåt i stil med: efter ungefär 3 dagar med samma lack är det antingen dags för att byta eller piffa till det på nåt sätt.
Så nu när jag hade haft det fina rosa lacket kände jag "Pimp or Die" så jag pimpade med ett nästan champangefärgat glitter från Kicks som heter Stormy Seafoam.
 
Resultatet blev jättefint, den rosa grunden plus ett mer gulaktigt genomskinligt glitterlack blev otroligt nära min hudfärg, så det ser jättespännande ut! Glittret har väldigt små "partiklar" så det är inte inyourface utan påminner mig mer om nåt från barndommen, men kan inte komma på vad! På bilderna har jag de 3-4 lagren Cotton Candy och 2 lager Stormy Seafoam. Ett täckte inte helt med glitter utan vissa partier lämnades tomma men det är så tunna lager att det går med torkning!
 

Essence - 01- Cotton Candy

Publicerad 2013-02-18 18:44:19 i Allmänt,

Hejsan nu ska jag visa ett vackert ljusrosa lack från Essence jag burit de senaste dagarna!
 
Lacket har en fin creamfinnish och är därför rätt svår att få ett fint och jämnt resultat. Det blir lätt så att man ser tjockare partier och ofta har ljusa lack ett behov av tuuusen lager så det tar för lång tid att torka så man (jag) smetar ut det.
Just det här, är exakt så, på bilden har jag 3 eller 4 lager, och är ändå inte helt opakt (så man inte ser linjen på det vita av nageln, vissa kallar detta VNL = Visible nail line) men jag nöjer mig för torktiden blir till dagar annars. Och som ni ser är det inte helt jämnt och fint, nästan lite klumpigt (speciellt på vänster hand), fast sånt ser man inte om man inte är jätte nära så, fuck it!
Utöver detta är det en otroligt fin färg som jag känner mig proper och fräsh i. Den är inte så iögonfallande men ändå otroligt faublös! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela